Eliminarea kilogramelor excedentare

 

cura de slabire cu lamaieDe obicei, primul semn care se observa, in cazul unui organism intoxicat, este acumularea kilogramelor.


Pierderea in greutate este primul efect al programului BioCitrin. Multe persoane au pierdut kilogramele excedentare fara nicio reactie adversa, deoarece organismul si-a redobandit capacitatea de ardere, datorita programului BioCitrin.


Studiile desfasurate, au aratat ca 77% dintre persoanele care au urmat programul de detoxifiere si slabire BioCitrin au pierdut intre 4 si 10 kilograme, in timp ce restul de 23% au inregistrat pierderi de greutate situate valoric intre 2 si 4 kilograme. De-a lungul etapelor de detoxifiere si curatire ale programului BioCitrin, organismul isi regaseste echilibrul natural, eliminand kilogramele in exces.


Kilogramele care se pierd pe parcursul programului BioCitrin isi au originea in grasimea stocata, de-a lungul timpului, in corpul nostru. In consecinta, nu este vorba doar despre o eliminare a excesului de apa (ceea ce reprezinta o falsa pierdere in greutate), ci de o slabire reala, dupa cum veti observa incercand programul BioCitrin.

 

Pierderea in greutate este definitiva…


Odata eliberat de toxine, organismul isi redobandeste echilibrul natural si astfel, nu veti intampina nicio dificultate in a va mentire greutatea optima. Mentinerea greutatii si mult dupa incheierea programului BioCitrin este dovada indiscutabila ca cea mai mare parte a kilogramelor pierdute se datoreaza eliminarii toxinelor care erau stocate in corpul nostru. Este normal sa mai castigati intre 500 g si 1 kg dupa finalizarea programului BioCitrin deoarece este modalitatea in care organismul se echilibreaza, insa cea mai mare parte din greutatea pierduta nu mai este racastigata.

 

Acestea au fost experimentate de toti cei care au incercat programul BioCitrin. Un specialist a descris actiunea BioCitrin in felul urmator : « grasimea se dizolva la propriu ».

 

Unul dintre marile beneficii ale programului BioCitrin rezida in faptul ca numeroase persoane au raportat ca au reusit sa isi schimbe obiceiurile alimentare si sa scape de obsesiile lor alimentare. La incheierea programului, cei mai multi se simt atat de bine, plini de vitalitate si energie, deoarece, in sfarsit, organismul lor a fost eliberat de toata « mizeria » stransa de-a lungul anilor. Din moment ce obiceiurile alimentare defectuoase au la origine diverse obsesii alimentare, programul BioCitrin va distruge lantul acestor obsesii si nu veti reveni la vechile obiceiuri alimentare, pe masura ce veti observa diferenta pe care a facut-o acest program in stilul dvs. de viata.

 

cura de slabire cu lamaie