Iata cateva marturii ale persoanelor care au slabit datorita programului BioCitrin

 

De curand am incheiat programul BioCitrin si am slabit pana acum 18 kg. Am mai urmat cure de detoxifiere in trecut, dar tot procesul mi s-a parut foarte greu si anevoios. In schimb, programul BioCitrin mi s-a parut foarte usor de urmat. Am mers pe jos 2 ore pe zi si am baut 4-5 L de apa zilnic. Simt ca am mai multa energie si sunt capabila sa ma trezesc in fiecare zi la 06:30-7 :00 dimineata proaspata si cu capul limpede. Recomand cu caldura programul BioCitrin si marturisesc ca sunt o alta persoana, mult mai energica si mai sanatoasa.

cura de slabire cu lamaie

 

Mi-a fost greu sa slabesc si sa imi curat corpul de toxine, in ciuda exercitiilor fizice si a dietelor restrictive pe care le-am tinut, astfel ca mi-am spus ca nu am nimic de pierdut daca voi incerca programul BioCitrin. Acesta decizie mi-a schimbat viata. La inceput aveam 120 kg, iar dupa ce am incheiat cura, ajunsesem sa slabesc 9,3 kg.

Arat si ma simt cu 110% mai bine, dupa ce am slabit si mi-am detoxifiat organismul. Banii cheltuiti pe program sunt un pret mult prea mic in fata rezultatelor pe care le-am avut. Singurul lucru care ma va arde putin la buzunar este ca va trebui sa imi schimb garderoba.

cura de slabire cu lamaie

 

Am slabit 9,5 kg si greutatea mea s-a stabilizat la 52 kg. Am reusit sa incap intr-o rochie masura 38 pe care o cumparasem acum mult timp. Sotul meu si toti cei care m-au vazut au ramas fara cuvinte, pentru prima data in multi ani.

Sunt mult mai energica acum, decat atunci cand aveam 25 ani. Ma simt si arat de milioane. Prima zi este cea mai grea, insa de la a treia zi, nu-ti mai vine sa te opresti. Am recomandat programul BioCitrin familiei, prietenilor si tuturor celor care vor sa se simta si sa arate fabulos.

cura de slabire cu lamaie

 

Am urmat programul BioCitrin si am slabit 25 kg. Am ramas uluita de rezultate. Ma simt extraordinar. Parca si pielea mea arata mai bine. Nu mi-a fost deloc greu sa respect programul si il recomand tuturor cu caldura. La orice varsta poti avea un nou inceput!

cura de slabire cu lamaie

 

Am citit pentru prima data despre BioCitrin intr-un anunt de presa. Dupa ce am citit si informatiile de pe site, mi-am zis sa fac o incercare. La inceput mi-am spus ca o sa urmez programul doar o saptamana, dar incepand cu ziua 4 m-am simtit atat de bine, incat am decis sa il duc pana la capat si am slabit in total 16 kg.

cura de slabire cu lamaie

 

cura de slabire cu lamaie