Detoxifierea organismului

cura de slabire cu lamaieCu trecerea timpului, orice masina are nevoie de o revizie, orice mecanism necesita o curatare, oricarui muncitor ii trebuie si o pauza.


De exemplu, din cand in cand, apelam la servicii specializate pentru a pentru a elimina blocajele, sau complicatiile care apar la masina si care ii perturba functionarea. In caz contrar, masina isi pierde din dinamism si performanta ii este afectata considerabil. Ignorand continuu aceste probleme, acestea nu numai ca se vor acutiza, dar vor da nastere la noi probleme, afectand si alte componente. Acordandu-i atentia cuvenita, va veti putea bucura in continuare de o masina perfect functionala si fiabila.

 

Organismul uman nu este diferit…


Daca vom ignora in mod constant nevoile de curatare ale organismului nostru, ne vom pierde din vitalitate si toate procesele fiziologice vor fi ingreunate. Lasand toxinele sa se acumuleze, organismul devine slabit, epuizat, neperformant intocmai ca masinile noastre.


Mediul ambiant este supraincarcat de substante toxice ca: pesticide, ingrasaminte, produse petrolifere etc., care patrund in organism prin aerul inspirat, prin mancare si apa. Chiar si corpul nostru produce deseuri metabolice toxice, care trebuie eliminate pentru a ne mentine sanatatea si fortele vitale.


Orice substanta, naturala sau artificiala, care patrunde in organismul nostru, trebuie sa fie absorbita sau eliminata ; in caz contrar devine toxica pentru intregul corp. Organismul uman dispune de mecanisme naturale de detoxifiere: colonul, plamanii, ficatul, rinichii, pielea, insa, in cazul unei suprasolicitari, toxinele se acumuleaza in ritm alarmant, in loc sa fie eliminate.


Excesul de mancare este transformat in grasime, iar toxinele care scapa proceselor naturale de curatire sunt depozitate in tesutul adipos, ca masura de aparare, deoarece, in caz contrar, ar fi repuse in circulatie de sistemul sanguine, afectand organe vitale. Excesul de greutate corespunde in 99% dintre cazuri unui organism intoxicat.

 

Fara o curatire interioara eficienta, organismul incepe sa se sufoce in propriile deseuri. Asemeni unui rau poluat peste masura, ne pierdem energia si vitalitatea!

 

BioCitrin este un program de detoxifiere simplu, eficient si fara contraindicatii, care va va revitaliza organismul si va va ajuta sa aveti un stil de viata sanatos. BioCitrin ii va reda organismului capacitatea sa naturala de curatire, accelerand astfel toate functiile sale de eliminare.

 

Cei care au parcurs integral un program BioCitrin, independent de durata acestuia, au observat numeroase beneficii, printre care:

cura de slabire cu lamaiecura de slabire cu lamaieCuratirea organismului

cura de slabire cu lamaiePierdere in greutate de 3-6 kg in doar 10 zile

cura de slabire cu lamaieO mai mare incredere in fortele proprii

cura de slabire cu lamaieVointa marita si o motivatie mult mai mare

cura de slabire cu lamaieDeschidere catre adoptarea unor obiceiuri alimentare sanatoase

cura de slabire cu lamaieLipsa reticentei in trecerea la un stil de viata sanatos

cura de slabire cu lamaieO piele mult mai stralucitoare

cura de slabire cu lamaieO stare de spirit pozitiva

cura de slabire cu lamaieStare de bine si de relaxare

cura de slabire cu lamaieUn nivel crescut de rezistenta si de energie

cura de slabire cu lamaiePar mai viguros si unghii mai tari

 

Acestea nu sunt noutati. Este un stil de viata, care a functionat de sute de ani. Insa, ceea ce sunteti pe punctul de a afla va va schimba complet viata, asa cum s-a intamplat pentru miile de persoane care au ajuns sa descopere secretul tineretii, al vitalitatii si al unui stil de viata sanatos, desi este un fapt cunoscut de secole.


Organismul uman este un miracol, care a functionat eficient inainte ca stiinta sa apara. De-a lungul timpului, am ajuns insa sa ne slabim trupurile, odata cu cresterea numarului de toxine din viata de zi cu zi.

 

cura de slabire cu lamaie