O compozitie hiperconcentrata

 

Capsulele de BioCitrin contin pudra de lamaie de calitate superioara, extracte de lamaie preparate special si acid silicic coloidal. Datorita acestor ingrediente, organismul beneficiaza de un amestec de substante active cu proprietati de slabire, precum bioflavonoidele citrice, vitaminele, mineralele, oligoelementele, fibrele alimentare si aminoacizii.


Din punct de vedere nutritiv, lamaia contine:

cura de slabire cu lamaie- apa: 90%

- proteine: 1,36 miligrame

- calciu: 25,6 miligrame

- fier: 0,54 miligrame

- vitamina C: 52,7 miligrame

- energie: 27 calorii

- fosfor: 16,2 miligrame

- potasiu: 137,8 miligrame


Datorita continutului sau nutritiv, lamaia da forta sistemului imunitar. In timpul digestiei, produce carbonat de potasiu, o substanta cu rol in prevenirea aciditatii gastrice, iar substantele antioxidante pe care le contine ajuta la incetinirea procesului de imbatranire a celulelor. La toate acestea, se adauga actiunea antiseptica, antiinflamatorie si antipiretica (lupta impotriva febrei).


Vitamina C din lamaie ajuta la eliminarea celulitei, deoarece grabeste arderea grasimilor si este un puternic antioxidant, fiind eficienta in tratarea obezitatii, varicelor, precum si in cazul bolilor respiratorii.

Substantele active din BioCitrin, preparate special, permit celulelor adipoase sa elibereze grasimea acumulata. Fara acest proces, organismul nu elimina grasimea cum trebuie sau chiar deloc. Tocmai in aceasta consta secretul succesului BioCitrin: accelereaza expulzarea grasimilor si stimuleaza arderea lor.

Acidul silicic coloidal este remineralizant, cheratoprotector (intareste parul si unghiile), antiinflamator, diuretic si anti-toxic.


Bioflavonoidele functioneaza ca antioxidanti si astfel neutralizeaza radicalii liberi din organism si previn efectele nocive ale acestor radicali asupra structurii celulare. Bioflavonoidele au un efecte antiinflamator si antialergic, mentin structura normala a colagenului, regleaza permeabilitatea vaselor sangvine, cresc rezistenta capilalelor si previn aparitia hemoragiilor capilare.

 

cura de slabire cu lamaie