Un mare laborator a pus la punct o capsula anti-kilograme, care concentreaza toata puterea de slabire a lamaii!

BioCitrin este atat de concentrat, incat 3 capsule pe zi sunt suficiente, pentru a realiza cele 2 etape ale pierderii in greutate:

cura de slabire cu lamaie Detoxifierea organismului

cura de slabire cu lamaieFara o curatire interioara eficienta, organismul incepe sa se sufoce in propriile deseuri. Asemeni unui rau poluat peste masura, ne pierdem energia si vitalitatea.

BioCitrin este un program de detoxifiere simplu, eficient si fara contraindicatii, care va va revitaliza organismul si va va ajuta sa aveti un stil de viata sanatos. BioCitrin ii va reda organismului capacitatea sa naturala de curatire, accelerand astfel toate functiile sale de eliminare.

cura de slabire cu lamaie

cura de slabire cu lamaie Eliminarea kilogramelor excedentare

cura de slabire cu lamaieKilogramele care se pierd pe parcursul programului BioCitrin isi au originea in grasimea stocata, de-a lungul timpului, in corpul nostru.

In consecinta, nu este vorba doar despre o eliminare a excesului de apa (ceea ce reprezinta o falsa pierdere in greutate), ci de o slabire reala, dupa cum veti observa incercand programul BioCitrin.

Odata eliberat de toxine, organismul isi va redobandi echilibrul natural si astfel, nu veti intampina nicio dificultate in a va mentire greutatea optima.

cura de slabire cu lamaie

 

 

O compozitie inovatoare, bazata pe ingrediente 100% naturale, printre care lamaia, topeste grasimile printr-un proces natural!

Capsulele de BioCitrin contin pudra de lamaie de calitate superioara, extracte de lamaie preparate special si acid silicic coloidal. Datorita acestor ingrediente, organismul beneficiaza de un amestec de substante active cu proprietati de slabire, precum bioflavonoidele citrice, vitaminele, mineralele, oligoelementele, fibrele alimentare si aminoacizii.

cura de slabire cu lamaie

 

 

cura de slabire cu lamaie

Curatire activa a organismului cu programul BioCitrin
 cura de slabire cu lamaie

1. Ajuta la mentinerea sanatatii organismului

2. Mentine ficatul sanatos si stimuleaza functia vezicii biliare

3. Elibereaza ficatul de toxine

4. Imbunatateste circulatia periferica

5. Scade riscul de deteriorare celulara cauzata de actiunea radicalilor liberi

 
Slabire echilibrata cu programul BioCitrin
 cura de slabire cu lamaie

1. Intensifica procesul de ardere a grasimilor

2. Imbunatateste activitatea cerebrala

3. Imbunatateste functionarea inimii

4. Diminueaza depozitele de grasime

5. Reactiveaza metabolismul

6. Regleaza nivelul colesterolului

7. Elimina senzatia de oboseala